Projecten van de coöperatie

Dit zijn de projecten die Energiek Daarle op dit moment aan het uitvoeren is.

Stouwe Windenergie

De overheid heeft bepaalt windenergie zal er komen in Daarle. De cooperatie treft maatregelen en start een eigen initiatief.

Voorbereiding

Esweg 20

Eén doelstelling van de coöperatie is om vijf grote daken in Daarle te voorzien van zon op dak. Het eerste collectieve zonproject in Daarle komt aan de Esweg. Hier komt het nodige bij kijken, voordat de zonnepanelen echt gelegd kunnen worden.

Participatie Open

Zon op Dak - Esweg 15B

Esweg 15B is ons tweede zon-op-dak project. We hebben de elektriciteitsaansluiting gerealiseerd, en er is een energieleveringscontract afgesloten. De subsidie voor dit project in het begin van 2024 aangevraagd. Het project hopen we binnenkort open te stellen voor participatie.

Voorbereiding

Laadpaal voor auto's

De energiecoöperatie streeft ernaar een laadpaal te implementeren voor gemeenschappelijk gebruik. We willen de uitdagingen en obstakels identificeren om kosteneffectieve maar winstgevende energievoorziening voor automobilisten in Daarle mogelijk te maken.

Voorbereiding

Duurzame Energie & inzicht

Bij Energiek Daarle zijn we verheugd om ons nieuwste initiatief met u te delen: het Besparing & Energie Inzicht project. Als lid van onze energiecoöperatie kunt u kosteloos gebruikmaken van de P1 meter, een krachtig instrument waarmee u real-time inzicht krijgt in het energieverbruik van uw woning.

Project Loopt

Zonnepark Dalvoordeweg

We hebben meegedaan aan de participatie van het zonnepark aan de Dalvoordeweg.

Project Loopt

Project aandragen

Heb je een idee voor een project? Laat het ons weten!